中国唯一A股上市留学机构
太傻首页 · 论坛 · 服务 · 评估 · 考试 · 专区 · 杂志 · 图书 · 报OFFER

2015年6月英语六级听力真题答案

来源:互联网   2015-06-26 14:43:47   
  2016年度太傻留学共收获Offer40351例,奖学金3522万美元,58%学员进入美国TOP50名校;太傻学堂高分学员占比高达80%以上,86%的学员获得了托福100+的好成绩;太傻游学境内外出团达2300人次,项目涵盖全球知名企业和顶尖名校科研院所;太傻就业帮助800多位海内外大学生成功拿到理想Offer,85%进入全球500强企业。

  太傻四六级考试频道小编整理2015年6月英语六级网友版听力真题答案如下,仅供参考~

  短对话

  1. C. Attend the concert.

  2. D. None of the passengers were injured or killed.

  3. A. An article about the election.

  4. A. The restaurant was not up to the speaker’s expectations.

  5. C. He has many things to deal with right now.

  6. D. More students have to appear to make their voice heard.

  7. B. The speakers like watching TV very much.

  8. D. The woman will be able to attend the classes she wants.

  长对话

  9. C) Export bikes to foreign markets.

  10. B) The government has control over bicycle imports.

  11. A) Extra costs might eat up their profits abroad.

  12. C) Conduct a feasibility study.

  13. B) Anything that can be used to produce power.

  14. D) Oil production will begin to decline worldwide by 2025.

  15. B) Start developing alternative fuels.

  短文第一篇

  16. What is said to make a good department store buyer?

  答案:A) The ability to predict fashion trend.

  【点评】答案出现在文章的开头部分,They not only have to know what is fashionable at the moment, but also have to guess what will become fashionable next season or next year. 告诉我们,买手们不但要熟知当下的流行,并且能够预测下一季或是明天的流行趋势。

  句中反复出现选项中的fashion一次,根据所听即所得原则,本题应选择A. The ability to predict fashion trend.

  17. What does Karen’s job involve?

  答案:D) Purchasing handicrafts from all over the world.

  【点评】同样考察同学们的对于细节的把握,根据文中的,Her job involves buying handicrafts from all over the world. 以及之后所例举的国家地名等,可以知道,Karen的工作内容与选项D Purchasing handicrafts from all over the world.相吻合。

  18. Why does Karen think she has got the best job?

  答案:B) She is doing what she enjoys doing.

  【点评】问到为何Karen认为她拥有世上最棒的工作。根据文中所提到的,Karen喜欢所有她的旅行经历,我们可以知道这里应该选择B. She is doing what she enjoys doing.

  短文第二篇

  19. What did Mark think he should start doing?

  答案:B) Get involved in his community.

  【点评】答案出现在文章的开头部分,Mark felt that it was time for him to take part in his community, so he went to the neighborhood meeting after work. 句中出现选项中关键词community。选项B. Get involved in his community为原文内容的同义替换。

  20. What was being discussed when Mark arrived at the neighborhood meeting?

  答案: A) Deterioration in the quality of life.

  【点评】答案紧随其后,The area city council woman was leading a discussion about how the quality of life was on the decline. 这里的the quality of life生活质量是选项中的关键词,同时,on the decline在选项中被同义替换为deterioration。

  21. What did Mark think of the community’s problems?

  答案:D) They are too big for individual efforts.

  【点评】关于Mark对于社区问题的看法,文中相对应的原文为It was too much for Mark. “The problems are too big”, he thought. 因此在Mark看来这些问题对于个人而言太大了,是理所不能及的,因此应该选择D. They are too big for individual efforts.

  22. Why did Mark smile on his ride home?

  答案:C) He had done a small deed of kindness.

  【点评】提问在回家的路上Mark为何笑了,可以通过对路上发生的事情进行概括,因为他从小善开始做起。

  短文第三篇

  23. What does the passage mainly discuss?

  答案: B) Pressure and disease.

  【点评】对全文的主旨进行提问。根据开头And if stress in childhood can lead to heart disease, what about current stresses? 我们可以知道文章讨论的就是压力与心脏病之间的关系。

  24. What do we learn about Jano Cano’s family?

  答案: A) It experienced a series ofmisfortunes.

  【点评】是对于后文一家人的遭遇进行提问,我们可以看到这家人遭遇了一系列的不幸,他本人,与家人都先后得病,因此应该选择A. It experienced a series of misfortunes.

  25. What did Jano Cano’s doctors tell him when he had a second heart attack?

  答案: C) They could do nothing to help him.

  【点评】对于在他第二次心脏病发后医生说的话进行提问。相对难度较低,只要听到医生说,“There’s nothing more we can do for you,” 我们就可以知道应该选择C. They could do nothing to help him.

  听力填空

  26. are supposed to

  27. inserting

  28. drawing-out

  29. distinguished

  30. spark

  31. flame

  32. schooling

  33. controversies

  34. are concerned with

  35. dissatisfaction

[编辑:lianghong]
【独家稿件声明】凡注明“太傻咨询”来源之文章,未经授权,任何媒体和个人不得全部或者部分转载。如需转载,请与太傻网联系;经许可后转载务必请注明出处,违者本网将依法追究。凡注明“互联网”来源之文章版权归原作者所有。如有内容、版权等问题请在30日内与本网联系。邮件: 2355468160@qq.com
关键词 英语六级 听力 真题
分享: